Celebra un aniversari especial a Platja d’Aro

Un aniversari és una data molt especial per a la immensa majoria de persones i, molt més encara, quan el “número” guarda quelcom encara més especial. Estem parlant, per exemple, de la majoria d’edat (18), complir 30, 40, 50, 65…

Realment cadascun li dóna la importància que creu a cada data i, com sabem que en la varietat està el bon gust, que cadascun decideixi quin és aquest número que fa que un aniversari a Platja d’Aro sigui tan especial.

Un aniversari d’aventura a Platja d’Aro

Pels més intrèpids, us proposem una activitat molt interessant per qui li agradi l’adrenalina i provar coses noves. Si no coneixeu el parc d’aventures i escalada de Platja d’Aro Everest Costa Brava, heu de venir a provar-ho.

Es tracta d’una estructura gegant amb diferents nivells plens d’activitats i per a totes les edats, des dels més petits fins als més grans, aquí tothom té el seu lloc!

Dins de cada nivell, trobarem múltiples activitats o etapes per sortejar on haurem de mostrar diferents habilitats fins i tot algunes ocultes que ni coneixíem de nosaltres mateixos. Podreu jugar de diferent forma, simplement sortejant les etapes en cada nivell per intentar passar-les totes, en manera competició amb algun company o fins i tot cronometrant els vostres temps a veure si sou capaços de millorar els vostres propis rècords.

Aniversari en grup, més barat

Si el vostre grup d’amics és ampli, podreu aprofitar-vos d’alguna de les múltiples ofertes que tenim a el parc d’aventura a Girona, així podreu gaudir descarregant adrenalina amb un cost inferior.

Ah! Lògicament, quants més sigueu en el grup de celebració de l’aniversari en Platja d’Aro, més diversió assegurada tindreu. Aquest tipus de jocs d’aventures és molt més divertit quan el grup és major.

Contacteu amb nosaltres sense cap tipus de compromís i us informarem de tot, us resoldrem tots els dubtes que tingueu i us esperem en aquesta nova aventura a Platja d’Aro.

Everest Costa Brava